1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
Minik Ayaklara Rengarenk Deri Bebek Patikleri

Minik Ayaklara Rengarenk Deri Bebek Patikleri

Mevsim yaz olunca başka bir neşe ve mutluluk geliyor insana. Yaza yaklaştığımız şu günlerde de hele annelikse işimiz ayrı bir heyecan kaplıyor içimizi. Bebeğimizle açık havada dolaşacağımız günleri, denizin, kumun ve güneşin tadını çıkartacağımız anları hepimiz iple çekiyoruz şüphesiz. Bu sene yaza girişimiz biraz farklı şekilde gelişse de hepimiz sabırsızlıkla o günlerin gelmesini bekliyoruz.


Annelikse işimiz ayrı bir keyiftir bu mevsim demiştik. Bebeğimiz için yeni alışveriş turlarına başladığımız, en sevimli ürünleri aldığımız dönemlerdir bunlar çünkü. Kışa göre daha keyiflidir elbet yazlık ürünlerin seçimi.

 

Kıyafet alışverişi tamam da hangi ayakkabıyı seçeceğimiz, ya da tam da yürüme döneminde olan bebeğimizin ayağına ne giydireceğimiz konusu kafalarda soru işaretleri uyandıran bir konudur aslında. Çünkü hareketlenmeye başlayan bebeğimiz için en sağlıklı, en güvenilir ürünü seçmek isteriz hepimiz. Ayaklandığında kayıp düşmeyecek, hem ayak anatomisini bozmayacak yumuşaklıkta ve yapıda olacak, terletmeden nefes alacak, hem de kaliteli kumaş ve malzemeden yapılmış olacak. İşte bu noktada biz her biri kendi el işçiliğimiz olan %100 deri Yoyo Junior bebek patiklerimize bir bakın deriz siz değerli anne ve babalarımıza.

 

Dört mevsim kullanıma uygun olan bebek mokasen patiklerimizi, hakiki deri ve terlemeyi önleyen, nefes aldıran yapıya sahip olmasından dolayı yazın da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca özellikle yazın daha çok dışarıda vakit geçiren bebeklerimizin ayak sağlığı açısından gerçek deri tabanlar, kaymayı engellediği için yere çok daha sağlam adımlarla basmalarına yardımcı olur.  Astarsız özel tasarımı sayesinde minik ayaklar, özgürce doğal adım hissiyatını kaybetmeden büyüyebilirler. Aynı şekilde giyip çıkarmada yaşanan sıkıntıları minimize etmek için de bilek kısmında bulunan lastikler, kolay giydirilmesini sağlarken bebeğinizin ayağından istemsizce çıkmasına da engel olur.

 

Bu yaz da ve yazın devamı bahar aylarında da bebeğiniz için tercih etmek isteyebileceğiniz rengarenk erkek modellerimiz, ve kız çocuklarına özel kelebekli ,kalpli ve ışıltılı ürünlerimizi görmek için web sitemizi ziyaret edebilir, Instagram hesabımızı inceleyebilir, bizi güvenle tercih edebilirsiniz.